PARP

Tytuł projektu
„Opracowanie receptury innowacyjnego produktu - sera wegańskiego wykorzystującego lokalne surowce”
Cel projektu
Celem projektu jest opracowanie receptury innowacyjnego produktu – sera wegańskiego, wykorzystującego lokalne surowce, niezawierającego żadnych konserwantów i składników odzwierzęcych.
Efekty projektu
Usługa badawczo-rozwojowa pozwoli na opracowanie procesu produkcyjnego nowego wyrobu spożywczego, który następnie zostanie wdrożony do oferty firmy Wege Siostry.
Program wsparcia
Program Operacyjny Inteligentny Rozwój 2014-2020 2.3 Działanie: 2.3 Proinnowacyjne usługi dla przedsiębiorstw
Poddziałanie: 2.3.2 Bony na innowacje dla MŚP
Wartość projektu
210 000,36 zł
Wartość dofinansowania
145 122,20 zł
Okres realizacji projektu
01.09.2020 – 30.06.2021