
Seler w panierce, z puree i sosem café de Paris
Składniki na 4 porcje: 2 duże selery 100 g mąki pszennej 120 g panierki panko 1 Vermezan z nerkowców oliwa do pieczenia sól olej do smażenia puree: 1 kg ziemniaków ½ opakowania Osełki z Ner...

Wegańska socca z Toczonym z suszonymi pomidorami według przepisu Jarzynovej to prawdziwa uczta! Ta chrupiąca, bezglutenowa baza z mąki z ciecierzycy w połączeniu z naszym aromatycznym serem roślinn...

Wiosenne grillowanie: grzanki i sałatka z nowalijkami i serkami Wege Sióstr by Jarzynova
Rozgryź wiosenne smaki z serkami Wege Sióstr w przepisach na grzanki i sałatkę z nowalijkami – wszystkie stworzone przez Jarzynovą. W rolach głównych: wegańskie serki z nerkowca, grillowane szparag...