




do smarowania
do smażenia i gotowania
do wypieków
-
bez laktozy
-
bez glutenu
-
bez konserwantów
Osełka Roślinna z Nerkowcami 150 g
Roślinne masło na bazie nerkowców
Z żywymi kulturami bakterii i fermentowanymi nerkowcami.
Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie i świetnie nadaje się do smażenia, a także pieczenia.
Opis linii
Składniki
Wartość odżywcza w 100 g
Przechowywanie

roślinnie
pysznie
z nerkowców
Roślinne Przepisy
Stale dodajemy nowe przepisy do naszej wirtualnej książki kucharskiej!
Daj się zainspirować 👩🏻🍳

Czarny sernik na Halloween to roślinna wersja klasycznego deseru w mrocznym, efektownym wydaniu – kremowy, aksamitny i pełen głębokiego smaku dzięki czarnemu tahini. Idealnie komponuje się z malino...

Tiramisu Roślinne z Kremem z Nerkowców
Roślinne tiramisu, które zachwyca! ✨Puszysty, delikatny biszkopt na napoju sojowym, aksamitny krem z nerkowców w stylu mascarpone i aromat świeżo zaparzonej kawy – wszystko bez grama nabiału! 🍰☕

Grzanka z pieczonymi pomidorkami i Toczonym z Nerkowców z pomidorami i czosnkiem niedźwiedzim.
















Instagram
Facebook
TikTok
LinkedIn
Youtube